سورتینگ

Wiki Article

سورتینگ
سورتینگ چیست | انواع دستگاه سورتینگ

سورتینگ اصطلاح پر کاربردی است که امروزه در صنعت و کشاورزی نام آن زیاد شنیده می‌شود. سورتینگ در واقع دستگاه تفکیک، جداسازی و دسته‌بندی محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی است که به دلیل افزایش کارآیی و راندمان کاری در بخش صنعت و کشاورزی به وفور از آن استفاده می‌کنند.

سورتینگ اصطلاح پر کاربردی است که امروزه در صنعت و کشاورزی نام آن زیاد شنیده می‌شود. سورتینگ در واقع دستگاه تفکیک، جداسازی و دسته‌بندی محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی است که به دلیل افزایش کارآیی و راندمان کاری در بخش صنعت و کشاورزی به وفور از آن استفاده می‌کنند. در حال حاضر در جوامع مدرن و پیشرفته که تکنولوژی جای انسان را گرفته است از سورتینگ برای عرضه هر چه بهتر محصولات استفاده می‌کنند؛ چرا که سورتینگ مقدمه‌ای برای بسته‌بندی بهتر و بهینه‌تر محصولات در بازارهای بین‌المللی به شمار می رود که بسته به نوع محصول، آن‌ها را در سایزها و اندازه‌های مختلف درجه‌بندی و بسته‌بندی می‌کند. به گونه‌ای که شما با استفاده از سورت می‌توانید محصولات یکدست و باکیفیتی را تولید و عرضه کنید. ما در این مقاله بسته به اهمیت سورتینگ به اینکه سورتینگ چیست و روش‌ها و انواع آن کدام‌اند؟ خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب ما را همراهی کنید.
سورتینگ چیست؟
سورتینگ
سورتینگ به زبان ساده نام دستگاهی است که به صورت هوشمند و مکانیزه با استفاده از انواع حسگرها و هوش نرم‌افزاری و سیستم پردازش تصویری به کمک صنعت و کشاورزی آمده است که از آن می‌توان برای تفکیک و دسته‌بندی محصولات براساس شاخص‌های مختلف استفاده نمود. با کمک دستگاه سورتینگ که انواع مختلفی دارد می‌توان انواع میوه‌ها، مرکبات، مرغ و ماهی، دانه‌های مغز دار، برنج، چای، محصولات صنعتی، شیشه، مواد بازیافتی، پلاستیکی، کانی و ... را با پایش براساس رنگ، اندازه، وزن، شکل ظاهری و دیگر عوامل دستگاه تعبیه شده در سورتینگ جداسازی و سپس با درجه‌بندی آن‌ها را بسته‌بندی و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه نمود. با کمک سورتینگ شما خیلی راحت می‌توانید ناخالصی‌های میوه، محصولات خراب شده یا کرم زده، فاسد و ... را جدا نمود. توجه داشته باشید که در بازار جهانی جوامع مدرن امروزی تقریباً تمامی میوه و سبزیجات به صورت سورت شده و لیبل شده عرضه می‌شوند. 
انواع روش‌ های سورتینگ

سورتینگ معمولاً به دو روش یکی دستی توسط نیروی انسانی و دیگری ماشینی توسط دستگاه سورتینگ به صورت مکانیزه و هوشمند انجام می‌شود. در روش اول امکان خطای انسانی وجود دارد و از سوی دیگر زمان‌بر و پر هزینه است، در روش دوم سورت محصولات توسط دستگاه سورتینگ براساس شکل، اندازه، وزن و .. انجام می‌شود که بسیار باصرفه‌تر است و هزینه‌ها را کاهش و کیفیت محصولات را بالا می‌برد که امکان خطا در آن بسیار ناچیز است.

Report this wiki page